Activiteiten voor en door bewoners:

Workshops voor de Mannen en de Vrouwen

 

In het najaar worden er weer enkele workshops By Bart georganiseerd.

 

Voor alle workshops geldt dat je niet bijzonder creatief hoeft te zijn, het gaat vooral om het samen gezellig bezig zijn.

De wijkvereniging betaalt de zaalhuur en kopje koffie of thee voor de leden.

 

 

 

Bordspelletjes voor gezellige mensen.

Het idee is om eens in de 4-6 weken een avond te organiseren om leuke spellen te doen.

De volgende spellenavond is nader vast te stellen.

Er zijn allerlei spellen om mee te spelen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

De wijkvereniging regelt de plek én 1 kop koffie of thee. Overige consumpties voor eigen rekening.  Dus .... ben je al lid van de wijkvereniging of wil dit worden, en heb je zin in een gezellige avond? Stuur even een bericht of whatsappje aan Carina Bakema op 06 50 55 39 97.

Fotografie

unnamed.jpg

In het 2e deel van de vorige avond hebben wij diverse objecten gefotografeerd met verschillende achtergronden.

Wij hebben afgesproken dat wij bij de volgende bijeenkomst de twee mooiste van de gemaakte foto's van deze sessie meenemen en dan zullen bespreken.

Voor de volgende keer hebben wij het onderwerp "beweging in beeld brengen". Laten zien dat het onderwerp bewegend is. Bijvoorbeeld rijdende auto, lopende hond, fietsers, draaiend rad, stromend water etc. Maximaal 2 foto's meenemen naar de volgende bijeenkomst. Eventueel één foto van vuurwerk kan extra worden meegenomen.

Het 2e deel van de avond willen wij actief bezig gaan met macrofotografie.  

De fotogroep bestaat nu uit 13 leden en is zeer gevarieerd. Van beginners tot meer gevorderden en het motto is vrijblijvendheid. Dus dat je niet aanwezig kunt zijn of lukt het niet om fotomateriaal te produceren is niet erg.

De volgende bijeenkomst is gepland op donderdag 11 januari 2018, aanvang 19:30.

Verder willen wij voorstellen om een gezamenlijk uitstapje te organiseren naar de IJssculpturen in Zwolle, deze wordt gehouden vanaf 23-12 t/m 05-03-2018. Hierbij is fotograferen en het delen van de foto's op sociale media toegestaan. De kosten van de entree bedraagt € 14,50.

Link van de website:  https://www.ijsbeelden.nl/?gclid=CjwKCAiApJnRBRBlEiwAPTgmxL-7I2gq6-Gpq8GKeE_KIX0fDCoQ6loQ-R3doebIjBSkKkVvJgeYCRoCqqIQAvD_BwE 

Tevens is de atelierroute ter sprake gekomen op 3 juni a.s. in Parc Sandur. Ons voorstel is om ons eigen fotowerk op een nader te bepalen locatie te tonen en onderdeel te laten maken van deze route.

Ten slotte: wij hebben voor de communicatie besloten om één mailadres te gebruiken: fotoclubsandur@gmail.com

Dit e-mailadres kan worden gebruikt voor communicatie met de werkgroep en waar leden (binnen Parc Sandur) zich kunnen aanmelden.