MANNEN OP DREEF

Bowling

Inmiddels draait de Bowling in het Parc Center op volle toeren. Alle mannen zijn welkom. De avonden zijn gepland op woensdag, meestal de tweede woensdag van de maand. We starten om 20:00 uur. In de agenda op de startpagina kun je precies vinden welke datums dat zijn. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. 

 

Het eerste kopje thee, koffie of cappuccino wordt u door de wijkvereniging aangeboden. Daarna kunt u zelf uw verdere consumpties afrekenen. Met de membercard van het Parc Centrum krijgt u 10 % korting. Iedere (mannelijke) wijkbewoner is welkom om eens te komen kijken of om mee te doen.


Het mannenkookclubje “Koken op Dreef”

Na 2 jaren van Corona ben ik (Jaap van der Veen) bezig om ons kookkluppie weer nieuw leven in te blazen. Dit is een zelfstandig initiatief, los van de wijkvereniging. Het kookcentrum in Klazienaveen is ermee gestopt vanwege corona. Ik heb dichtbij een alternatief gevonden in Zuidbarge.

 

Tafel 16

Zuidbargerstraat 44

7812 AH Emmen

 

Graag willen we het ledental wat uitbreiden. Wij zijn op zoek naar gezellige mannen die onder leiding van een professionele kok (verder) willen leren koken. We komen zo’n 6 tot 8 keer per jaar bijeen.