ledenpas

NB. Vermeld bij afspraken en bestellingen dat u lid bent van de wijkvereniging Woonparcsandur en neem uw ledenpas mee. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

(Bent u nog geen lid? Meldt u nu aan, klik

 

 

Brasserie Sandur  bij de golfbaan.
Sinds januari 2019 jl. is bij golfbaan Parc Sandur na een uitgebreide opknapbeurt restaurant Brasserie Sandur geopend. Het restaurant, met gedeeltelijk overdekt terras zijn voor een ieder, dus ook voor niet leden toegankelijk voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer is het met een prachtig uitzicht op de baan genieten op het terras. In de winter d.w.z. tot 1 april zijn wij overdag geopend. Vanaf 1 april zullen wij ook de avonden weer open zijn. Van een kopje koffie met wat lekkers, verschillende bittergarnituren tot een makkelijke maaltijd is bij ons te verkrijgen. Ook voor een feesten zoals verjaardag of trouwdag bieden wij diverse mogelijkheden. Tevens biedt Brasserie Parc Sandur diverse mogelijkheden voor catering bij u thuis.
Op vertoon van uw pas ontvangt u in de maand mei een tweede kop koffie gratis!

 

IN en om Center Parcs

Leden van de wijkvereniging krijgen € 1,- korting op de volgende activiteiten zoals vermeld in het recreatieprogramma.

-          Handboogschieten (8+)

-          Family Laser Battle (6+)

-          Family Paintball (8+)

-          Paintball 18+

Dit geldt echter niet voor aanvragen buiten het reguliere programma om.

 

Om het online boodschappen doen in woonparc Sandur nog makkelijker te maken, is voor u een speciale kortingscode aangemaakt! Voor verdere uitleg leest u onderstaande brief:

10% korting op een diner in Dock 5 op vertoon van uw ledenpas

http://horeca.sandur.nl/dock-5

 

Nu speciaal aspergemenu.: