PASJEspecimen-1.jpg

ledenpas

NB. Vermeld bij afspraken en bestellingen dat u lid bent van de wijkvereniging Woonparcsandur en neem uw ledenpas mee. Er kan om legitimatie gevraagd worden.

 

 

Contourlogolarge.png
E-mail : info@maxcontour.nl
Website: www.maxcontour.nl
    
Tel.   : 0641572656 
Adres  : Chalcedondreef 3
         7828 CL Emmen

De aanbieding op vertoon van de ledenpas is 10 % korting op een behandeling vanaf € 45, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

MaxContour is opgericht door Alicja Veenker, een erkende schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make-up.

In de praktijk van MaxContour treft u professionaliteit en een uitermate goede hygiëne. Professionaliteit houdt o.a. in dat de behandelingen worden uitgevoerd door een vakkundig specialiste die maximale aandacht heeft voor u als klant! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur en middelen die op de markt te verkrijgen zijn.

3ff2cb4a50984b54a8d580f65303e267.jpg

 

IN en om Center Parcs

 

Met uw ledenpas krijgt u een korting van € 1,00 p.p. op de volgende activiteiten:

Handboogschieten (8+)

Family Laser Battle (6+)

Family Paintball (8+)

Paintball (18+)

 

* Uitgebreid dineren

10 % korting op een diner in Dock 5

http://www.horeca.sandur.nl/dock-5

 

* Wegens succes verlengd; Makkelijk boodschappen doen bij PLUS

Bestel uw boodschappen online, betaal geen bestelkosten en laat de boodschappen ook gratis bij u thuis bezorgen of kom deze ophalen bij het Plus ophaalpunt. U hoeft de winkel niet meer in. Snel, makkelijk en voordelig!

(voordeel € 6,00)

https://www.plus.nl/

Vermeld in het vakje 'opmerkingen' dat u een ledenpas heeft. Uw voordeel wordt dan alleen met u verrekend (dit ziet u niet terug op internet, maar pas op uw kassabon die u bij het bezorgen ontvangt).