Activiteiten voor en door bewoners:

Mannen, vrouwen en jongeren op dreef:

Toerfietsen

Organisatie Willem Freeke

Wie heeft zin in het fietsen van een toertocht ?
Bij voldoende animo organiseer ik een tocht van plusminus 40 km.

Zo nodig broodje en drinken meenemen.

Wilt u meefietsen, dan bij voorkeur even een mailtje zenden aan freek31@hotmail.com

U blijft dan op de hoogte van aankondigingen en eventuele wijzigingen. Deelname is vrijblijvend.  Het is ontspannen toerfietsen, geen race-fietsen.

 


Fotoclub Sandur

 

Bij de Corona is de Fotoclub tot stilstand gekomen.

We willen die graag weer opstarten en zoeken regelaars voor activiteiten met deze groep.

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat via secretariaatwps@gmail.com

 

De Fotoclub Sandur is een enthousiaste groep leden van voornamelijk hobbyisten. Doelstelling van de Fotoclub Sandur is om met elkaar beter te leren fotograferen door middel van informele bijeenkomsten waarbij het plezier van fotograferen voorop staat.

Wij komen regelmatig bij elkaar op foto-club-avonden waarbij wij elkaars foto’s beoordelen die wij hebben gemaakt naar aanleiding van het thema dat wij hebben afgesproken. Daarnaast gaan wij op de avonden actief werken met fotografie met een specifiek onderwerp. Dit kan o.a. zijn: portret, stilleven, silhouet, zwart-wit, macro.

winterlandschap, boerderijdieren, bewegende beelden, sportfoto’s huisdieren, paddenstoelen, avond- nachtfoto’s etc.ec.

Ook kunnen wij in groepsverband foto uitstapjes maken met o.a. stadswandeling, natuurwandeling, evenementen.

Iedereen die zijn/haar fototechnieken wil verbeteren is van harte welkom. Als het niet lukt om een opdracht uit te voeren, dan is dat geen enkel probleem. Je hoeft geen andere of duurdere camera aan te schaffen om mee te kunnen doen, zelfs met een goed mobieltje kan je prima meedoen met de fotoclub !

Om onze kennis te vergroten en bij voldoende belangstelling willen wij proberen lezingen te organiseren door professionals en contacten onderhouden met andere fotoclubs in de regio.

Wil je wat werk van onze groep zien: Klik je hier.
 
Het mailadres is tijdelijk via het secretariaat: secretariaatwps@gmail.com
Dit e-mailadres kan worden gebruikt voor communicatie met de werkgroep en waarop nieuwe leden en belangstellenden (binnen Parc Sandur) zich kunnen aanmelden.
 

Kanoën ???

Als het gunstig weer is, gaan we kanoën. De invulling voor 2021/2022 is nog in beraad.

We krijgen een kop koffie aangeboden door de wijkvereniging. Van 11 tot 12 uur  kan er dan gevaren worden.

Voor mensen die niet ervaren zijn met kanoën of even hun geheugen willen opfrissen kan er een korte uitleg worden gegeven.

Omdat we liever niet willen dat mensen omgaan is een in- en uitstap instructie van belang. En wat te doen als je wel omslaat. Verder is het ook prettig als je wat techniek leert zodat je je kracht en energie optimaal kunt gebruiken.

Draag makkelijk zittende kleding en schoenen die tegen water kunnen. Brildragers kunnen ook nog een koordje aan hun bril vastmaken voor de zekerheid. Zorg voor voldoende bescherming tegen de zon en een flesje water. Eventueel nog wat extra droge kleding bij de horeca gelegenheid achterlaten in geval van nood.

Kom zo wie zo een kopje koffie drinken, ook als het weer niet zo bijzonder is. Er kan dan altijd nog gekeken worden of het opklaart en of het wel of niet door gaat.

U hoort nog van ons voor die tijd wat de eigen bijdrage voor het kanoën zal zijn.

Nieuwe kanovaarders kunnen zich aanmelden bij Willem Freeke. Even een mailtje sturen naar freek31@hotmail.com.

 

Een paar foto's voor de sfeerimpressie!