Activiteiten voor en door bewoners:

Mannen, vrouwen en jongeren op dreef:


Toerfietsen

het organiseren van toertochten ligt op het moment stil, we hopen deze activiteit nieuw leven in te kunnen blazen, heeft u belangstelling hiervoor dan kunt u zich melden bij het secretariaat: secretariaatwps@gmail.com 

 


Fotoclub Sandur

 

Bij de Corona is de Fotoclub tot stilstand gekomen.

We willen die graag weer opstarten en zoeken regelaars voor activiteiten met deze groep.

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat via secretariaatwps@gmail.com

 

De Fotoclub Sandur is een enthousiaste groep leden van voornamelijk hobbyisten. Doelstelling van de Fotoclub Sandur is om met elkaar beter te leren fotograferen door middel van informele bijeenkomsten waarbij het plezier van fotograferen voorop staat.

Wij komen regelmatig bij elkaar op foto-club-avonden waarbij wij elkaars foto’s beoordelen die wij hebben gemaakt naar aanleiding van het thema dat wij hebben afgesproken. Daarnaast gaan wij op de avonden actief werken met fotografie met een specifiek onderwerp. Dit kan o.a. zijn: portret, stilleven, silhouet, zwart-wit, macro.

winterlandschap, boerderijdieren, bewegende beelden, sportfoto’s huisdieren, paddenstoelen, avond- nachtfoto’s etc.ec.

Ook kunnen wij in groepsverband foto uitstapjes maken met o.a. stadswandeling, natuurwandeling, evenementen.

Iedereen die zijn/haar fototechnieken wil verbeteren is van harte welkom. Als het niet lukt om een opdracht uit te voeren, dan is dat geen enkel probleem. Je hoeft geen andere of duurdere camera aan te schaffen om mee te kunnen doen, zelfs met een goed mobieltje kan je prima meedoen met de fotoclub !

Om onze kennis te vergroten en bij voldoende belangstelling willen wij proberen lezingen te organiseren door professionals en contacten onderhouden met andere fotoclubs in de regio.

Wil je wat werk van de groep zien: Klik je hier.